60 år gammel israeler knivstukket

Terroren vendte tilbake til Jerusalem mandag.

Skjermdump fra Israel Hayom.
Skjermdump fra Israel Hayom.
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

En israelsk mann i 60-årene ble knivstukket av en ung palestiner i gamlebyen i Jerusalem mandag. Etter angrepet kastet terroristen fra seg kniven og rømte fra stedet. Israelske sikkerhetsstyrker fant ham og arresterte ham kort tid senere, melder Israel Hayom. Terrorofferet ble moderat skadet.

Eden Levi Dadon ble alvorlig skadet i bussbomben i Jerusalem for to uker siden. Mandag ble det gjort kjent at 16-åringen har kommet til bevissthet igjen. Dadons mor ble lettere skadet i terrorangrepet.

 

 

Driftsmelding MIFF

MIFF beklager uvanlig få oppdateringer på miff.no de siste dagene. Dette skyldes sammenfall av ferie, sykemelding og foredragsturné for redaksjonsmedarbeidere. Vi kommer mye sterkere tilbake.

Forrige artikkelLær hebraisk i Vestfold til høsten
Neste artikkelRazika – velsignelser og forbannelser
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -