60 år gammel israeler knivstukket

Terroren vendte tilbake til Jerusalem mandag.
Skjermdump fra Israel Hayom.
Skjermdump fra Israel Hayom.

En israelsk mann i 60-årene ble knivstukket av en ung palestiner i gamlebyen i Jerusalem mandag. Etter angrepet kastet terroristen fra seg kniven og rømte fra stedet. Israelske sikkerhetsstyrker fant ham og arresterte ham kort tid senere, melder Israel Hayom. Terrorofferet ble moderat skadet.

Eden Levi Dadon ble alvorlig skadet i bussbomben i Jerusalem for to uker siden. Mandag ble det gjort kjent at 16-åringen har kommet til bevissthet igjen. Dadons mor ble lettere skadet i terrorangrepet.

 

 

Driftsmelding MIFF

MIFF beklager uvanlig få oppdateringer på miff.no de siste dagene. Dette skyldes sammenfall av ferie, sykemelding og foredragsturné for redaksjonsmedarbeidere. Vi kommer mye sterkere tilbake.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelLær hebraisk i Vestfold til høsten
Neste artikkelRazika – velsignelser og forbannelser
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise