60 år gammel israeler knivstukket

Terroren vendte tilbake til Jerusalem mandag.
Skjermdump fra Israel Hayom.
Skjermdump fra Israel Hayom.

En israelsk mann i 60-årene ble knivstukket av en ung palestiner i gamlebyen i Jerusalem mandag. Etter angrepet kastet terroristen fra seg kniven og rømte fra stedet. Israelske sikkerhetsstyrker fant ham og arresterte ham kort tid senere, melder Israel Hayom. Terrorofferet ble moderat skadet.

Eden Levi Dadon ble alvorlig skadet i bussbomben i Jerusalem for to uker siden. Mandag ble det gjort kjent at 16-åringen har kommet til bevissthet igjen. Dadons mor ble lettere skadet i terrorangrepet.

 

 

Driftsmelding MIFF

MIFF beklager uvanlig få oppdateringer på miff.no de siste dagene. Dette skyldes sammenfall av ferie, sykemelding og foredragsturné for redaksjonsmedarbeidere. Vi kommer mye sterkere tilbake.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise