– Kjør en kniv i hjertet på din fiende!

Slik lød slagordet som PA-president Mahmoud Abbas' parti brukte i en valgkampanje på Facebook.
Fatahs valgplakat (Foto: PMW)
Fatahs valgplakat (Foto: PMW)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Fatah-partiet, som ledes av president Mahmoud Abbas, oppfordret til knivdrap på israelere da de skulle bistå sin egen studentbevegelse Shabiba i det nylig avholdte valget til studentråd på Birzeit Universitet. Det meldte Palestinian Media Watch 26. april.
Det var samme dag at Fatah på sin egen Facebook-side publiserte et fotografi av en plakat der kartet over de palestinske selvstyreområdene og hele Israel var formet som en bloddryppende kniv. Hele landområdet var malt i det palestinske flaggets farger.
Den arabiske teksten på plakaten lød: “Kjør en kniv i hjertet på din fiende!”
Både Fatah og PA avviser tanken om en palestinsk stat ved siden av en jødisk stat. I stedet fortsetter de å forestille seg at “Palestina” skal ta over hele Israel.
Kreftene bak den pågående terrorkampanjen søker å oppnå dette med knivstikkinger og andre typer terrorangrep. Angrepene er blitt hyllet gjentatte ganger av Fatah-ledere.
Effekten av den voldelige valgpropagandaen ble nok likevel ikke slik Fatah hadde håpet. 9000 studenter stemte i valget 27. april og resultatet viste at Hamas’ studentbevegelse, Den islamske blokken, vant valget med 25 av 51 plasser. Fatahs studentbevegelse Shabiba fikk 21 plasser og studentbevegelsen tilknyttet den kommunistiske Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP) fikk fem plasser.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise