– Kjør en kniv i hjertet på din fiende!

Fatahs valgplakat (Foto: PMW)
Fatahs valgplakat (Foto: PMW)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Fatah-partiet, som ledes av president Mahmoud Abbas, oppfordret til knivdrap på israelere da de skulle bistå sin egen studentbevegelse Shabiba i det nylig avholdte valget til studentråd på Birzeit Universitet. Det meldte Palestinian Media Watch 26. april.
Det var samme dag at Fatah på sin egen Facebook-side publiserte et fotografi av en plakat der kartet over de palestinske selvstyreområdene og hele Israel var formet som en bloddryppende kniv. Hele landområdet var malt i det palestinske flaggets farger.
Den arabiske teksten på plakaten lød: “Kjør en kniv i hjertet på din fiende!”
Både Fatah og PA avviser tanken om en palestinsk stat ved siden av en jødisk stat. I stedet fortsetter de å forestille seg at “Palestina” skal ta over hele Israel.
Kreftene bak den pågående terrorkampanjen søker å oppnå dette med knivstikkinger og andre typer terrorangrep. Angrepene er blitt hyllet gjentatte ganger av Fatah-ledere.
Effekten av den voldelige valgpropagandaen ble nok likevel ikke slik Fatah hadde håpet. 9000 studenter stemte i valget 27. april og resultatet viste at Hamas’ studentbevegelse, Den islamske blokken, vant valget med 25 av 51 plasser. Fatahs studentbevegelse Shabiba fikk 21 plasser og studentbevegelsen tilknyttet den kommunistiske Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP) fikk fem plasser.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag