Israel besvarte rakettangrep fra Gaza

Etter at to raketter ble avfyrt mot Israel fra Gaza onsdag kveld, angrep det israelske luftforsvaret to av Hamas’ terrorbaser natt til torsdag.
Rakett avfyrt fra Gaza-stripen inn mot Sør-Israel. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi)
Rakett avfyrt fra Gaza-stripen inn mot Sør-Israel. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En rakett fra Gaza eksploderte onsdag kveld på et åpent område i Sha’ar Hanegev-regionen i Sør-Israel, ifølge flere rapporter. Det er ikke meldt om skader i eksplosjonen. Det gikk ikke av noen rakettalarm i områdene i nærheten. En annen rakett som også var rettet mot Israel, skal ha eksplodert på Gazas side av grensen, ifølge palestinske medier. Walla News melder at terrorgruppen Omar Hadid-brigaden, som har bånd til Den islamske staten, har tatt på seg ansvaret for rakettangrepet.

Det israelske forsvaret sier i en pressemelding at de holder Hamas-myndighetene ansvarlige for å opprettholde ro og orden i Gaza. IDF vil fortsette sin innsats for å bevare ro og sikkerhet i de sør-israelske lokalsamfunnene i nærheten av Gaza, erklærer de.

Natt til torsdag besvarte det israelske luftforsvaret rakettangrepet ved å bombe to mål i Gaza. Begge målene tilhørte Hamas og var en del av organisasjonens terror-infrastruktur, skriver blant andre Times of Israel og Jerusalem Post.

Forholdet mellom Israel og Gaza har vært mer anspent etter at IDF nylig avdekket to nye terrortunneler som var gravd ut fra Gaza og under grensen mot Israel.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise