Barnemorder blir hyllet som “martyr” og “helt”

Muhammad Taraireh (t.h.) drepte Hallel Yaffa Ariel med kniv mens hun sov i sin egen seng.
Muhammad Taraireh (t.h.) drepte Hallel Yaffa Ariel med kniv mens hun sov i sin egen seng. Han er bare en av mange unge palestinere som har utført terrorangrep de siste årene.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Natt til torsdag ble en 13 år gammel israelsk jente knivstukket mens hun lå og sov i sin seng i Kiryat Arba på Vestbredden.

Terroristen, Muhammad Taraireh, ble kort tid senere hyllet som “martyr” (shahid) på den offisielle Facebook-siden til Fatah, den politiske bevegelsen som kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene.  Wafa, det offisielle nyhetsbyrået til de palestinske selvstyremyndighetene, omtaler også barnemorderen som en “martyr”.

Moren til terroristen har uttalt seg til et lokalt nyhetsbyrå i Hebron-området.

– Min sønn er en helt. Han gjorde meg stolt. Min sønn døde som en martyr mens han forsvarte Jerusalem og al-Aqsa moskéen. Priset være Allah, Herren over alle verdener. Min sønn har gått sammen med martyrene før ham, og han er ikke bedre enn dem. Om Allah vil, vil alle følge denne veien, alle ungdommene i Palestina. Allah være lovet, skal moren ha sagt til alkhalil.ps, ifølge Palestinian Media Watch.

Fra og med i dag vil terroristens familie få større økonomisk belønning utbetalt fra de palestinske selvstyremyndighetene. Senest for tre dager siden kom Fatah-lederen Sultan Abu Al-Einein med en oppfordring til å kutte av hodet til israelere overalt hvor man finner dem.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag