Barnemorder blir hyllet som “martyr” og “helt”

Terroristen som drepte Hallel Yaffa Ariel (13) er “martyr” ifølge offisielt palestinsk nyhetbyrå. – Min sønn er en helt, sier moren til terroristen.

Muhammad Taraireh (t.h.) drepte Hallel Yaffa Ariel med kniv mens hun sov i sin egen seng.
Muhammad Taraireh (t.h.) drepte Hallel Yaffa Ariel med kniv mens hun sov i sin egen seng. Han er bare en av mange unge palestinere som har utført terrorangrep de siste årene.

Natt til torsdag ble en 13 år gammel israelsk jente knivstukket mens hun lå og sov i sin seng i Kiryat Arba på Vestbredden.

Terroristen, Muhammad Taraireh, ble kort tid senere hyllet som “martyr” (shahid) på den offisielle Facebook-siden til Fatah, den politiske bevegelsen som kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene.  Wafa, det offisielle nyhetsbyrået til de palestinske selvstyremyndighetene, omtaler også barnemorderen som en “martyr”.

Moren til terroristen har uttalt seg til et lokalt nyhetsbyrå i Hebron-området.

– Min sønn er en helt. Han gjorde meg stolt. Min sønn døde som en martyr mens han forsvarte Jerusalem og al-Aqsa moskéen. Priset være Allah, Herren over alle verdener. Min sønn har gått sammen med martyrene før ham, og han er ikke bedre enn dem. Om Allah vil, vil alle følge denne veien, alle ungdommene i Palestina. Allah være lovet, skal moren ha sagt til alkhalil.ps, ifølge Palestinian Media Watch.

Fra og med i dag vil terroristens familie få større økonomisk belønning utbetalt fra de palestinske selvstyremyndighetene. Senest for tre dager siden kom Fatah-lederen Sultan Abu Al-Einein med en oppfordring til å kutte av hodet til israelere overalt hvor man finner dem.

Forrige artikkelStanset israelsk araber fra å dra til IS i Syria
Neste artikkelKnivangrep i Netanya
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.