Israelsk mann drept i skyteangrep mot bil sør for Hebron

Tre andre familiemedlemmer er skadet.

Bilen som familien satt i da den ble beskutt av terrorister fredag ettermiddag (Foto: IDF)
Bilen som familien satt i da den ble beskutt av terrorister utenfor Hebron. (Foto: IDF)

En israelsk mann i 40-årene ble drept da palestinske terrorister fredag ettermiddag skjøt mot bilen han satt i rundt 15 kilometer sørvest for Hebron. Det melder israelske medier, deriblant Jerusalem Post og Times of Israel.

Etter at bilen ble beskutt fra en passerende bil, skal den ha tippet rundt.

Ifølge medisinsk personell fra Magen David Adom skal kona være alvorlig skadet av skudd mot hodet, mens deres 14 år gamle datter ble moderat til alvorlig skadet. Sønnen på 15 år ble lettere skadet. De ble fraktet til Hadassah-sykehuset i Jerusalem for behandling.

Israelske sikkerhetsstyrker søker etter terroristene, som klarte å flykte fra åsstedet.

Dette angrepet kommer dagen etter at 13 år gamle Hallel Yaffa Ariel ble knivdrept i sin egen seng av en 17 år gammel palestinsk terrorist i den israelske bosetningen Kiryat Arba, i nærheten av Hebron.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise