Israelske styrker forsøkt påkjørt mens de beslagla våpen

Mens israelske styrker aksjonerte mot illegal våpenproduksjon på Vestbredden onsdag morgen, kjørte en palestinsk bil i full fart mot dem.
Dette er noe av våpenproduksjonsutstyret som ble beslaglagt av israelske styrker på Vestbredden 13. juli 2016. (Foto: IDF)
Dette er noe av våpenproduksjonsutstyret som ble beslaglagt av israelske styrker på Vestbredden 13. juli 2016. (Foto: IDF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det israelske grensepolitiet har innledet etterforskning av saken, som de antar var et bevisst angrep med bil ifølge blant andre Times of Israel, Jerusalem Post og Ynetnews.com. Grensepolitimannskapene var på oppdrag i byen al-Ram på Vestbredden da en palestinsk bil kom kjørende i høy fart rett mot dem. En av grensepolitimennene skjøt mot bilen i selvforsvar, fordi han opplevde situasjonen som truende. En palestinsk passasjer ble drept. En annen person i bilen ble skadet. Den tredje av dem som befant seg i bilen, ble innbrakt til avhør uskadet.

Oppdraget troppene var i gang med da det antatte angrepet skjedde, var å avsløre og stanse en illegal base for våpenproduksjon. Illegale lokalt produserte skytevåpen har vært brukt i en rekke terrorangrep mot israelere de siste ti månedene, og det israelske forsvaret har siden begynnelsen av året avslørt og stengt 16 produksjonssteder. Mer enn 200 våpen er beslaglagt i disse aksjonene.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise