Hamas-terrorist drept i skuddveksling med IDF

Israelske soldater i Hebron. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Israelske soldater i Hebron. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Terroristen Muhammad al-Fakih (29) ble drept i skuddvekslingen som brøt ut da israelske soldater gjennomførte en arrestoperasjon i landsbyen Surif nord for Hebron natt til onsdag 27. juli. Tre medlemmer av den samme terrorcellen ble arrestert, melder Times of Israel.

Fakih åpnet ild mot israelske soldater fra boligen hvor han skjulte seg. IDF svarte med å skyte flere panserbrytende raketter mot boligen. Deretter ble en bulldoser benyttet. Da israelske soldater til slutt gikk inn i bygningen, fant de Fakih død på innsiden. Ingen israelske soldater ble skadet i operasjonen.

Målet for arrestoperasjonen var terrorcellen som stod bak drapet på rabbiner Mik Mark 1. juli 2016. Marks kone, Hava, ble alvorlig skadet i skyteangrepet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag