Palestinsk kvinne gikk til knivangrep søndag

Søndag kveld ble en palestinsk kvinnelig angriper arrestert etter at hun skadet en israelsk soldat med kniv på Vestbredden.

Denne kniven ble brukt i angrepet søndag 14. august. (Foto: Samarias regionale myndigheter)
Denne kniven ble brukt i angrepet søndag 14. august. (Foto: Samarias regionale myndigheter)

Angrepet skjedde ved en kontrollpost utenfor bosetningen Shaked vest for Jenin søndag kveld. Angriperen trakk kniv etter at hun kom ut av en bil og stakk en kvinnelig israelsk soldat i skulderen. Soldaten ble bare lettere skadet og fikk førstehjelp på åstedet. Israelske styrker fikk stanset angriperen og arresterte henne uten at hun kom til skade, ifølge blant andre Jerusalem Post.

Tre dager tidligere ble en 18 år gammel jødisk student fra en yeshiva-skole (en form for jødisk bibelskole) knivstukket i et terrorangrep på Oljeberget i Jerusalem.

Forrige artikkel100 Israel-venner samlet på høyfjellet
Neste artikkelHer nekter den egyptiske OL-deltakeren å ta sin israelske motstander i hånden
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/