Beslagla bomber og bombematerialer

Israelske sikkerhetsstyrker beslagla mer enn 100 kg bombematerialer og fire ferdigproduserte bomber natt til mandag.

Våpen som ble beslaglagt på Vestbredden 23. august 2016. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Våpen som ble beslaglagt på Vestbredden 23. august 2016. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Da israelske sikkerhetsstyrker aksjonerte i landsbyen Wadi al-Far’a utenfor Nablus på Vestbredden natt til mandag, fant de mer enn 100 kg materialer til bombeproduksjon, opplyser IDF. På samme sted fant de to liter eksplosivt stoff, ifølge israelske medier som er gjengitt av Israel Hayom.

I en annen operasjon i nærheten av Hebron fant israelske styrker fire ferdigproduserte bomber. Disse undersøkes nærmere av eksperter ved forsvarsdepartementet.

IDF opplyser også at fire palestinere ble arrestert på Vestbredden den samme natten. De er mistenkt for å være involvert i terrorisme og opptøyer.

En mengde egenproduserte våpen er avdekket og beslaglagt på Vestbredden dette året. Det største enkeltbeslaget så langt ble gjort i august, da syv ulovlige våpenfabrikker ble avslørt på en natt.

Forrige artikkel– Krav om jøderent Judea og Samaria er etnisk rensing
Neste artikkelSkadet i steinkasterangrep etter å ha kjørt feil
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/