Tretten år gammel jente ga inntrykk av å gå til terrorangrep

– Jeg kom hit for å dø, sa jenta etter at hun ble stanset av israelske sikkerhetsstyrker.

Kontrollposten Kalandiya, rett nord for Jerusalem. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia)
Kontrollposten Kalandiya, rett nord for Jerusalem. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia)

Yedioth Aharonot melder om en ung palestinsk jente som ga israelske soldater inntrykk av at hun ville gå til knivangrep ved en kontrollpost nær Ariel Menashe på Vestbredden.

Onsdag morgen ankom jenta kontrollposten til fots. Hun hadde med seg en veske. Soldatene ba henne om å stanse og skjøt varselsskudd i lufta. Likevel ignorerte jenta dem. Etter hvert som hun kom nærmere, ble hun igjen beordret av vaktene om å stanse, men hun fortsatte å gå mot dem og la hånden under skjorta. Dette førte til at hun ble skutt i beina av soldatene.

Det ble klart for israelske sikkerhetsstyrker at dette var et selvmordsangrep da jenta under et avhør fortalte at hun kom dit for å dø, ifølge Times of Israel.

Etter hendelsen er det kommet fram at jenta ikke hadde med seg noe våpen. Hun er nå brakt til et sykehus i nærheten for behandling. Navnet på jenta er Bara’a Ramadan Owaisi. Hun er niesen til Rasha Owaisi, som ble skutt og drept da hun forsøkte å knivstikke israelske soldater ved den samme grenseovergangen i november i fjor.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise