Nytt forsøk på knivangrep i Kiryat Arba

Fjortenåringen hadde en kniv i hånda da han snek seg inn på soldatene.

Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)
Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)

Terroristen prøvde å snike seg inn på sikkerhetsstyrker ved en kontrollpost i Elias-krysset i Kiryat Arba fredag. Yedioth Aharonot forteller at han ble skutt i foten av israelske soldater etter å ha forsøkt å angripe dem. Ingen soldater ble skadet i hendelsen.

Times of Israel rapporterer at gutten enda ikke er blitt identifisert, men han er fraktet til sykehuset for behandling.

Elias-krysset i Kiryat Arba var et sted for hyppige terrorangrep da den siste terrorbølgen var på sitt verste i 2015 og begynnelsen av 2016. Sist fredag prøvde to terrorister i bil å kjøre ned israelske tenåringer i dette området. Det har vært en betydelig økning i angrep mot israelske sikkerhetsstyrker og sivile de siste ukene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise