Nytt forsøk på knivangrep i Kiryat Arba

Fjortenåringen hadde en kniv i hånda da han snek seg inn på soldatene.

Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)
Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Terroristen prøvde å snike seg inn på sikkerhetsstyrker ved en kontrollpost i Elias-krysset i Kiryat Arba fredag. Yedioth Aharonot forteller at han ble skutt i foten av israelske soldater etter å ha forsøkt å angripe dem. Ingen soldater ble skadet i hendelsen.

Times of Israel rapporterer at gutten enda ikke er blitt identifisert, men han er fraktet til sykehuset for behandling.

Elias-krysset i Kiryat Arba var et sted for hyppige terrorangrep da den siste terrorbølgen var på sitt verste i 2015 og begynnelsen av 2016. Sist fredag prøvde to terrorister i bil å kjøre ned israelske tenåringer i dette området. Det har vært en betydelig økning i angrep mot israelske sikkerhetsstyrker og sivile de siste ukene.

Forrige artikkelTerrorist dømt til 9 år i fengsel for angrep i Jerusalem
Neste artikkelIsrael-boikottere misbruker Nationaltheatrets navn
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.