Stanset nytt knivangrep

En kvinne forsøkte å knivstikke israelsk grensepoliti.

Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)
Kontrollposten Tapuah. (Illustrasjonsfoto: Wikipedia.)

Det israelske politiet bekrefter at en 19 år gammel palestinsk kvinne onsdag ettermiddag dro frem en kniv mot grensepolitiet ved grenseposten Tapuah på Vestbredden:

«Da hun ikke svarte på grensepolitiets advarsler om å overgi seg, skjøt de i hennes retning og nøytraliserte henne», sier politiet i en uttalelse, i følge Times of Israel.

Den foreløpig uidentifiserte kvinnen døde av skadene. Ingen israelere ble skadet i hendelsen.

Forrige artikkelNordmenn strømmer til for å bo i bosetninger
Neste artikkelIran prøver å erstatte USA som Midtøstens regionale stormakt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.