Terrorangrep avverget av israelske soldater

En terrorist skal ha prøvd å knivstikke soldater ved et busstopp i Ofra på Vestbredden.

Busstasjonen i Ariel på Vestbredden. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Busstasjonen i Ariel på Vestbredden. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Yedioth Aharonoth rapporterer om et forsøk på knivangrep ved Ofra-krysset torsdag ettermiddag.

En terrorist skal ha nærmet seg et busstopp ved riksvei 60 nær bosetningen Ofra på Vestbredden. Der prøvde han å knivstikke israelske soldater som voktet området.

Terroristen skal ha bli skutt og drept av soldatene før han rakk å skade noen. Israelske sikkerhetsstyrker etterforsker saken.

Torsdagens angrep skjedde i nærheten av stedet der tre israelske politimenn på søndag ble lettere skadet i et bilangrep utført av palestineren Khaled Ahmad Aylan.

Ifølge Times of Israel heter angriperen Maan Nasser al-Din Abu Qara, og var ansatt i det palestinske helsedepartementet.

Det er bare tre dager siden en palestinsk politimann skjøt og skadet tre israelske soldater som bemannet kontrollposten Focus i nærheten av Ramallah på Vestbredden.

Forrige artikkelBli med på MIFFs ungdomstur til Israel
Neste artikkelIsraelsk forskning kan gi ny kur mot HIV
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.