Seks skadet i terrorangrep i Petah Tikva

En person løsnet skudd og knivstakk tilfeldige ofre på et marked i byen.
Flere personer ble skadet i det som trolig er et terrorangrep. (Foto: Politiet)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Israelske medier melder om at flere personer ble lettere eller moderat skadet i det politiet mener er et terrorangrep i den israelske byen Petah Tikva øst for Tel Aviv. Gjerningsmannen skal ha brukt både pistol og kniv i angrepet. En mann og en kvinne i 50-årene, og en kvinne i 30-årene, ble fraktet til sykehus med skuddskader. En mann i 40-årene skal ha blitt knivstukket i nedre del av kroppen, ifølge The Times of Israel.

Til sammen skal seks personer være såret i angrepet. Politiet sier at den mistenkte, som ble arrestert på stedet, skal være en 18 år gammel mann bosatt på Vestbredden. Gjerningsmannen skal fortsatt ha vært i besittelse av skytevåpenet under arrestasjonen. Angrepet skal ha skjedd ved et travelt marked sentralt i byen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise