Seks skadet i terrorangrep i Petah Tikva

En person løsnet skudd og knivstakk tilfeldige ofre på et marked i byen.

Flere personer ble skadet i det som trolig er et terrorangrep. (Foto: Politiet)

Israelske medier melder om at flere personer ble lettere eller moderat skadet i det politiet mener er et terrorangrep i den israelske byen Petah Tikva øst for Tel Aviv. Gjerningsmannen skal ha brukt både pistol og kniv i angrepet. En mann og en kvinne i 50-årene, og en kvinne i 30-årene, ble fraktet til sykehus med skuddskader. En mann i 40-årene skal ha blitt knivstukket i nedre del av kroppen, ifølge The Times of Israel.

Til sammen skal seks personer være såret i angrepet. Politiet sier at den mistenkte, som ble arrestert på stedet, skal være en 18 år gammel mann bosatt på Vestbredden. Gjerningsmannen skal fortsatt ha vært i besittelse av skytevåpenet under arrestasjonen. Angrepet skal ha skjedd ved et travelt marked sentralt i byen.

Forrige artikkelHer vil bosetningsloven bli skrinlagt
Neste artikkelTrump: – Bygging av bosetninger bidrar ikke til fred
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.