En person drept i bilangrep

En palestinsk sjåfør svingte av veien og kjørte på to israelere på gangfeltet.
To personer ble påkjørt i det som fremstår som et terrorangrep. (Foto: Magen David Adom)
Betongbarrierer ved busstopp skal hindre terrorangrep. (Arkivfoto: Magen David Adom)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

En person ble drept og en annen lettere skadet i et tilsynelatende terrorangrep med bil på Vestbredden torsdag morgen. To israelske menn, begge i 20-årsalderen, sto på fortauet i nærheten av et busstopp da en grå Audi plutselig svingte av veien og kjørte rett inn i dem, skriver den israelske avisen Times of Israel. Den drepte er av israelske medier identifisert som den 20 år gamle soldaten Elhai Teharlev.

Sjåføren, som er identifisert av palestinsk media som Malek Ahmad Mousa Hamed (21), ble pågrepet kort tid etter hendelsen. Den israelske hæren sier de anser påkjørselen som et bevisst angrep. Ofrene sto i en åpning mellom barrieren som beskytter bussholdeplassen og betongbarrieren som beskyttet gangfeltet.

Angrepet kommer samtidig som israelske myndigheter har advart om økende fare for vold og terror i forbindelse med den jødiske påskehøytiden. På lørdag ble tre personer skadet i et knivangrep i gamlebyen i Jerusalem. Angriperen, også det en palestiner fra Vestbredden, ble skutt og drept av sikkerhetsstyrker.

De siste årene har et vært flere terrorangrep ved bruk av bil i Israel, Europa og flere andre steder i verden. 22. mars ble fire drept og 40 skadet da en terrorist brukte bilen som våpen og kjørte ned mennesker i den britiske hovedstaden London.

 

[youtube width=”480″ height=”366″]https://www.youtube.com/watch?v=ab0NOPI0nZU[/youtube]

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise