Rakett fra Sinaihalvøya traff drivhus

Bare timer før den jødiske påskehøytiden startet ble Israel utsatt for et rakettangrep.
En rakett fra Sinaihalvøya traff et drivhus i det sørlige Israel. (Foto: Twitter)
En rakett fra Sinaihalvøya traff et drivhus i det sørlige Israel. (Foto: Det israelske politiet)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

En rakett avfyrt fra Sinaihalvøya i Egypt traff et drivhus i det sørlige Israel mandag morgen, ifølge det israelske politiet. Angrepet skal ha skjedd like etter at Israel stengte av grensen mot Egypt på grunn av frykt for et nært forestående terrorangrep. Ingen skal ha blitt fysisk skadet i rakettangrepet, men en 50 år gammel mann som befant seg i nærheten av hvor raketten landet, skal ha fått sjokkskader.

Det var like etter klokken 11.30 mandag formiddag at rakettalarmen gikk i Eshkol-regionen, som ligger ved grensen til Egypt og Gazastripen. Den islamske stat (IS) har tatt på seg ansvaret for angrepet. Siden nyttår har det vært flere rakettangrep fra den urolige Sinaihalvøya. Det mest alvorlige skjedde i februar da fire raketter ble avfyrt mot feriebyen Eilat. IS tok på seg ansvaret for angrepet også den gangen.

Mandagens angrep kom bare timer før den jødiske høytiden Pesach begynner.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise