Tre terrorister gikk til angrep i Jerusalem

En kvinnelig grensevakt ble drept og fire andre skadet i et koordinert terrorangrep.

Angrepet skal ha skjedd ved Damaskus-porten i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig politibetjent ble drept i angrepet. (Foto: Magen David Adom)

En kvinnelig grensevakt er drept og fire andre er lettere skadet etter det som fremstår som et koordinert terrorangrep med kniver og skytevåpen fredag. Angrepet skal ha skjedd på to ulike steder i Jerusalems gamleby, skriver Times of Israel.

Ved Damaskus-porten gikk en gjerningsmann til angrep på en kvinnelig grensevakt med kniv. Gjerningsmannen ble skutt og drept. Den 22 år gamle grensevakten ble kritisk skadet og døde senere på operasjonsbordet på sykehuset.

Like i nærheten, ved Zedekiahs hule, gikk to personer til angrep på en gruppe politimenn. En av angriperne hadde kniv og den andre var bevæpnet med en Carl Gustav-maskinpistol. Sikkerhetsvaktene åpnet ild og drepte begge terroristene.

Maskinpistolen til terroristen skal angivelig ha kilt seg, noe som sannsynligvis forhindret er et langt mer alvorlig terrorangrep. Ifølge politiet skal de tre gjerningsmennene på 18, 18 og 31 år ha vært bosatt på Vestbredden.

Forrige artikkelDet er nesten så man ikke kan tro det
Neste artikkelMIFF avslører myter i Klassekampen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.