Tre terrorister gikk til angrep i Jerusalem

En kvinnelig grensevakt ble drept og fire andre skadet i et koordinert terrorangrep.
Angrepet skal ha skjedd ved Damaskus-porten i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig politibetjent ble drept i angrepet. (Foto: Magen David Adom)

En kvinnelig grensevakt er drept og fire andre er lettere skadet etter det som fremstår som et koordinert terrorangrep med kniver og skytevåpen fredag. Angrepet skal ha skjedd på to ulike steder i Jerusalems gamleby, skriver Times of Israel.

Ved Damaskus-porten gikk en gjerningsmann til angrep på en kvinnelig grensevakt med kniv. Gjerningsmannen ble skutt og drept. Den 22 år gamle grensevakten ble kritisk skadet og døde senere på operasjonsbordet på sykehuset.

Like i nærheten, ved Zedekiahs hule, gikk to personer til angrep på en gruppe politimenn. En av angriperne hadde kniv og den andre var bevæpnet med en Carl Gustav-maskinpistol. Sikkerhetsvaktene åpnet ild og drepte begge terroristene.

Maskinpistolen til terroristen skal angivelig ha kilt seg, noe som sannsynligvis forhindret er et langt mer alvorlig terrorangrep. Ifølge politiet skal de tre gjerningsmennene på 18, 18 og 31 år ha vært bosatt på Vestbredden.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise