Fjernet terrorhyllest etter kritikk, men satte den tilbake igjen etter ny kritikk

Først ble det protestert mot at det var satt opp, så ble det protestert mot at det ble fjernet.
Fra avdukingen av minnesteinen for terroristen Khaled Nazzal i Jenin (Skjermdump fra jeningate.com, via PMW)
Fra avdukingen av minnesteinen for terroristen Khaled Nazzal i Jenin (Skjermdump fra jeningate.com, via PMW)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

«Martyr Khaled Nazzal-plassen» ble åpnet 15. juni i den palestinske byen Jenin på Vestbredden. Plassen er oppkalt etter Khaled Nazzal, som var hjernen bak Ma’alot-massakren. 22 barn og fire voksne ble drept da palestinske terrorister stormet en grunnskole i Israel i 1974. I tillegg til at plassen var oppkalt etter den palestinske terroristen Nazzal ble det også reist et monument til minne om ham. Det kan du se i bildet øverst i saken.

Etter at Palestinian Media Watch omtalte navnevalget på sine nettsider kom det sterke reaksjoner fra Israel. Presset ble så stort at ordføreren i Jenin valgte å fjerne monumentet.

Men fjerningen av minnesteinen førte til at ordføreren fikk kjeft av sine egne igjen. Presset fra Fatah-bevegelsen og andre ble så stort at ordføreren til slutt valgte å sette steinen opp igjen, etter at han først hadde fått det fjernet, skriver Palestinian Media Watch.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise