Forsøkte å knivstikke kvinnelig soldat

En palestinsk mann ble skutt og drept da han forsøkte å drepe en israelsk soldat.

En palestinsk mann ble skutt og drept da han forsøkte å drepe en kvinnelig soldat. (Foto: Politiet)
En palestinsk mann ble skutt og drept da han forsøkte å drepe en kvinnelig soldat. (Foto: Politiet)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En palestinsk mann forsøkte å knivstikke en kvinnelig soldat utenfor den arabiske byen Tekoa på Vestbredden tirsdag. Gjerningsmannen ble skutt og drept av andre soldater under angrepet. Den kvinnelige soldaten kom fysisk uskadet fra hendelsen. Det er fjerde forsøk på knivstikking på halvannen uker, skriver Yedioth Ahronoth.

Den israelske hæren sier de etterforsker detaljene i hendelsen. Beboerne i en jødisk bosetning i nærheten har fått beskjed om å holde seg unna området inntil videre. Siden september 2015 har palestinske terrorister drept 45 israelere, to amerikanere, en palestiner og en britisk student i kniv-, bil- og skyteangrep.

Det er bare ti dager siden et annet terrorangrep utenfor samme by.

Etter hendelsen oppsto det opptøyer da flere titalls palestinere begynte å kaste stein mot sikkerhetsstyrkene. Soldatene svarte med å bruke tåregass mot dem.

Forrige artikkelOpptøyene bekymrer Det hvite hus
Neste artikkelMinst 3 drept og 200 skadet i opptøyer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.