– Tiden er kommet for å gi terrorister dødsstraff

Statsminister Benjamin Netanyahu under kondolansebesøk til familie som mistet tre kjære da en 19 år gammel palestiner gikk til angrep med kniv.

Statsminister Benjamin Netanyahu besøker forsvarsstyrker ved Israels nordgrense. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu besøker forsvarsstyrker ved Israels nordgrense. (Foto: GPO)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


– Tiden er kommet for å gi terrorister dødsstraff, sa statsminister Benjamin Netanyahu da han besøkte Salomon-familien i Halamish på Vestbredden torsdag.

– Det er lovhjemmel for det. Dommerne må være enstemmige, men de vil også vite regjeringens holdning. Min holdning som statsminister, i et slikt tilfelle, for et drap så forferdelig som dette, er at han må henrettes. Vi kan ganske enkelt ikke se ham smile mer, sa Netanyahu, ifølge Barak Ravid i Ha’aretz.

Omar al-Abed tok seg fredag 21. juli inn i Halamish og inn i hjemmet til familien Salomon hvor det ble feiret sabbatskveld og fødselen til et nytt barnebarn. Jubilanten Yosef Salomon (70) og hans voksne barn Chaya (46) og Elad (36) ble drept. Yosefs kone Tova (68) ble såret i angrepet.

Etter terrorangrepet er al-Abed hyllet i deler av det palestinske samfunnet, og han vil nå motta økonomisk belønning fra palestinske selvstyremyndigheter.

Takket være våre medlemmer og støttespillere er alle Med Israel for freds artikler på miff.no  tilgjengelig for alle interesserte. Den beste takken du kan gi er å bli medlem (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539. Med din hjelp kan vi nå enda flere med israelernes perspektiver og beste argumenter!

Forrige artikkelMuslimene returnerer til Tempelhøyden og Al-Aqsa-moskeen
Neste artikkelDagsrevyen snudde det helt på hodet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.