43 år gammel israelsk mann kritisk skadet i knivterror

Den 19 år gamle palestinske angriperen fra Nablus er arrestert.
Overvåkningsbilder viser hvordan terroristen angrep butikkmedarbeideren og stakk ham gjentatte ganger med kniv. (Skjermdump fra overvåkningsvideo)
Overvåkningsbilder viser hvordan terroristen angrep butikkmedarbeideren og stakk ham gjentatte ganger med kniv. (Skjermdump fra overvåkningsvideo)

En 19 år gammel palestinsk mann ansatt på varehuset Shufersal i den israelske byen Yavne gikk onsdag 2. august til angrep på en 43 år gammel israeler med kniv. Ifølge foreløpige meldinger ble israeleren kritisk skadet av en rekke knivstikk i overkroppen. Politiet mener knivangrepet var politisk motivert, og at det dermed var terror, skriver Ha’aretz.

Ifølge Yedioth Aharonoth var også terrorofferet ansatt på varehuset. Filmopptak publisert i sosiale medier viser at sivile israelere holdt terroristen nede inntil politiet kom og pågrep ham. Noen av de sivile israelerne ga også terroristen spark og slag.

Se overvåkningsfilm av terrorangrepet.

 

Nettsiden miff.no er finansiert av MIFFs medlemmers årskontingent og deres frivillige donasjoner gjennom året. Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise