Planla å kjøre ned soldater med lastebil

En palestinsk mann hadde tenkt å bruke en stjålet lastebil som våpen i et terrorangrep.

En palestinsk mann hadde planer om å kjøre ned soldater med denne stjålne lastebilen. (Foto: Politiet)
En palestinsk mann hadde planer om å kjøre ned soldater med denne stjålne lastebilen. (Foto: Politiet)

En 39 år gammel palestiner fra Ramallah er arrestert etter å ha stjålet en lastebil i byen Holon utenfor Tel Aviv. Da politiet ble varslet om den stjålne lastebilen, fattet de mistanke om at den skulle brukes til terror. Etter en storstilt politiaksjon ble lastebilen oppdaget og gjerningsmannen forsøkte da å stikke av, skriver Yedioth Ahronoth.

Etter en biljakt endte fluktforsøket med at lastebilen kræsjet inn i en privat bil og en politibil. I avhør etter pågripelsen innrømmet 39-åringen at han hadde planer om å bruke lastebilen til å kjøre ned israelske soldater i det sentrale Israel. I januar ble fire soldater drept da en lastebilsjåfør kjørte inn i en gruppe soldater i Jerusalem.

Det har også vært lignende terrorangrep i Barcelona, Nice, Berlin og Stockholm.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise