Palestinsk terrorist kjørte på israelere

En 70-åring og en 35-åring utsatt for bilterror. Tilstanden er alvorlig for en av dem.
En terrorist kjørte på en 70-åring og en 35-åring med denne bilen. Etterpå forsøkte han å angripe soldater med kniv. (Foto: IDF)
En palestinsk 17-åring gjennomførte nylig et terrorangrep mot israelere med denne bilen. (Foto: IDF)

En palestinsk terrorist kjørte fredag morgen bilen sin inn i to personer på Vestbredden. Et av ofrene ble alvorlig skadet. Gjerningsmannen ble senere skutt da han forsøkte å knivstikke israelske soldater, skriver Times of Israel.

Gjerningsmannen, som ifølge israelske medier skal være 17 år gammel, kjørte bilen først inn i en 70 år gammel israelsk mann, som fikk lettere hodeskader i sammenstøtet. Terroristen kjørte så videre og traff en 35 år gammel israelsk mann, som ble fraktet til sykehus med alvorlig hodeskade.

– Han har en hjerneblødning og må gjennom hjernekirurgi. Tilstanden er alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset som behandler 35-åringen.

Etter å ha kjørt på de to israelerne skal terroristen ha gått ut av bilen og forsøkt å knivstikke israelske soldater som befant seg i området.

– Soldatene svarte med å skyte mot angriperen, noe som gjorde at han ble skadet, opplyser det israelske forsvaret.

Terroristen ble fraktet til sykehus, hvor tilstanden hans beskrives som kritisk. Det er ikke kommet melding om at noen soldater ble skadet.

NRK har tidligere skrevet bilterror mot israelere ut av historien.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise