Fikk livstid for terrorangrep i Tel Aviv

Politiet arbeider på åstedet for terrorangrepet i Tel Aviv 8. juni 2016. (Foto: Miriam Alster, Flash90)
Politiet arbeider på åstedet for terrorangrepet i Tel Aviv 8. juni 2016. (Foto: Miriam Alster, Flash90)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En domstol i Tel Aviv har dømt tre palestinske menn til livstid i fengsel for terrorangrepet mot Sarona Market i Tel Aviv i fjor, skriver Times of Israel.

Fire personer ble drept da terroristene gikk til angrep med maskinpistol ved det populære og folksomme restaurant- og butikkområde i Tel Aviv sentrum.

Det var fetterne Muhammad og Khalid Muhamra fra Yatta på Vestbredden som utførte selve skytingen, mens den tredje gjerningsmannen, Younis Ayash Musa Zayn, kjørte dem til et lager hvor de forberedte angrepet.

Alle tre ble dømt for fire drap og 41 drapsforsøk. Flere ble alvorlig skadet i angrepet og fikk alvorlige og permanente fysiske funksjonshemminger.

De to skytterne var dresskledde og satt og spiste på restauranten Max Brenner, da de plutselig reiste seg opp og begynte å skyte vilt rundt seg. Michael Feige, Ido Ben Ari og Mila Mishayev ble drept av skuddene, mens Ilana Naveh kollapset og døde da hun forsøkte å rømme fra stedet.

Gjerningsmennene rømte fra stedet etter angrepet, men ble pågrepet etter en politijakt. Etterforskningen viste at terroristene ikke hadde tillatelse til å reise inn i Israel, men hadde kommet inn i landet ulovlig gjennom et hull i sikkerhetsgjerdet på Vestbredden. De var inspirert av terrorgruppen IS.

Se overvåkningsvideo i det de dresskledde terroristene starter sitt angrep:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag