Ung mann stukket til døde

Politiet søker etter to gjerningsmenn etter det som framstår som et terrorangrep.

En 19-åring ble knivstukket og drept i byen Arad i Sør-Israel. Politiet omtaler det som et terrorangrep. (Foto: Politiet)
Soldaten ble knivstukket på et busstopp utenfor et kjøpesenter i den sørlige byen. (Foto: Politiet)

En 19 år gammel israeler ble knivstukket til døde på et busstopp i byen Arad i Sør-Israel torsdag kveld. Politiet omtaler hendelsen som et terrorangrep.

Politiet opplyser videre om at de søker etter to gjerningsmenn, som stakk fra åstedet. Meldingen om knivstikkingen kom klokken 21:30 israelsk tid.

Knivstikkingen skal ha skjedd i nærheten av kjøpesenteret i Arad. 19-åringen var bevisstløs  og uten puls da ambulansepersonellet kom til stedet.

Det ble forsøk gjenopplivning i ambulansen på vei til sykehuset, men ambulansepersonellet måtte til slutt erklære 19-åringen død.

Offeret ble fredag morgen identifisert som soldaten Ron Yitzhak Kokia. Ifølge vitner Yedioth Ahronoth har snakket med ble 19-åringen knivstukket bakfra.

Det var den 19 år gamle soldaten Ron Yitzhak Kokia som ble drept torsdag kveld. (Foto: IDF)
Det var den 19 år gamle soldaten Ron Yitzhak Kokia som ble drept torsdag kveld. (Foto: IDF)
Forrige artikkelFaktisk helt feil at Sverige og Israel har «et godt forhold»
Neste artikkelDen norske kirken skjerper sin fiendtlige front mot den jødiske staten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -