Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

13 selvmordsterror-angrep stanset det siste året

PA-topp Jibril Rajoub sier på TV at han er stolt av terroristene som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere i høst. (Foto: Skjermdump fra PMW / YouTube)
PA-topp Jibril Rajoub sier til palestinsk tv at han er stolt av palestinske terrorister som har knivstukket, skutt og kjørt ned israelere. (Skjermdump fra PMW/YouTube)
Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet har stanset over fire hundre terrorangrep i 2017.

Søndag 24. desember la Shin Bet fram statistikk for 2017 fram for Knessets utenriks- og forsvarskomité. Sikkerhetstjenesten har forhindret over 400 terrorangrep, inkludert 13 selvmordsterrorangrep og 8 kidnappinger, fortalte Nadav Argaman.

– Den relative roen vi opplever skjuler at Hamas forsøker alt de kan på å gjennomføre terrorangrep, la Shin Bet-sjefen til.

I 2017 har Shin Bet registrert 54 gjennomførte terrorangrep, en kraftig nedgang mot 108 terrorangrep i 2016. I 2016 stanset Shin Bet 344 terrorangrep.

Shin Bet opplyser også at de har stanset 1100 potensielle angrep fra solo-terrorister i 2017, en oppgang fra 400 stansede angrep i 2016. Disse tallene er mer uklare, da de inkluderer reaksjoner mot hva palestinsk ungdom har skrevet på sosiale medier – og ikke alle disse ville nødvendigvis ført til et voldelig angrep. At et angrep blir forhindret betyr ikke bare en arrestasjon, men det kan også være å konfrontere en potensiell angriper på sosiale medier eller i form av bekymringssamtaler.

Palestinske selvstyremyndigheter gir jevnlig hyllest av terror og månedlig stor økonomisk belønning.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart