Avverget knivterror på Vestbredden

Palestiner i militærlignende jakke pågrepet med kniv utenfor bosetning.

En palestiner ble pågrepet utenfor en bosetning med denne kniven. Ifølge IDF planla han terror. (Foto: IDF)
En palestiner ble pågrepet utenfor en bosetning med denne kniven. Ifølge IDF planla han terror. (Foto: IDF)

En palestiner som skal ha planlagt et terrorangrep ble pågrepet utenfor den israelske bosetningen Negohot på Vestbredden. Mannen var i besittelse av en kniv og et kart over bosetningen, skriver avisen Times of Israel.

– For kort tiden siden avverget IDF et terrorforsøk ved bosetningen Negohot, sørvest for Hebron, sier det israelske forsvaret i en uttalelse.

Gjerningsmannen hadde på seg en militærlignende jakke. Det er bare tre dager siden to palestinere, iført det som lignet en militæruniform, prøvde å infiltrere en annen israelsk bosetning. Den ene mistenkte hadde med seg en kikkert, men ingen våpen. Den andre personen klarte å rømme fra stedet.

For en uke siden ble to 16 år gamle palestinere skutt i beinet da de forsøkte å knivstikke israelere ved veikrysset Tapuah på Vestbredden.

Forrige artikkelSiste Sobibor-overlevende er død
Neste artikkelTre millioner minutter
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.