Firebarnsfar knivstukket til døde

Gjerningsmann på frifot etter at en israelsk 29-åring ble drept.

En person er alvorlig skadet etter en knivstikking utenfor bosetningen Ariel. (Foto: MDA)
En person er død etter en knivstikking utenfor bosetningen Ariel. Gjerningsmannen er på frifot. (Foto: Magen David Adom)

Den 29 år gamle firebarnsfaren Itamar Ben-Gal ble mandag knivstukket til døde utenfor den israelske bosetningen Ariel, skriver avisen Ha’aretz.

Israeleren ble behandlet av sivile og militære redningsmannskap på stedet, før han i all hast ble fraktet til sykehuset. Men livet sto ikke til å redde.

– Vi sender våre kondolanser til familien, sier Benjamin Netanyahu.

Israelske sikkerhetsstyrker leter nå etter gjerningsmannen, som løp fra stedet etter angrepet. Politiet omtaler hendelsen som et terrorangrep.

Ifølge vitner skal det ha vært en palestiner som gikk til angrep med to kniver mot israeleren ved et busstopp like ved inngangen til bosetningen.

Det har den siste tiden vært flere hendelser hvor palestinere har blitt pågrepet med kniv utenfor israelske bosetninger på Vestbredden.

En video publisert på Times of Israel viser den grusomme hendelsen:

Forrige artikkelRødt vil belønne dem som vil utsulte og utarme seks millioner jøder med Nobels fredspris
Neste artikkel– Ulovlige immigranter som Israel sender tilbake til Afrika er ikke i livsfare i Rwanda
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.