Stort våpenbeslag på Vestbredden

Sikkerhetsstyrkene hindret at våpnene havnet i hendene på terrorister.

Israelske styrker beslagla sju våpen, fire kommandokniver og tusenvis av kuler. (Foto: IDF)
Israelske styrker beslagla sju våpen, fire kommandokniver og tusenvis av kuler i et raid på Vestbredden. (Foto: IDF)
Er MIFF et viktig KORREKTIV til demoniseringen av Israel? Hvis du svarer JA, klikk her og bli medlem av MIFF.

Israelske styrker pågrep tidlig torsdag morgen en stor smuglerring som opererte i det sørlige Hebron på Vestbredden. Fem mistenkte ble arrestert og våpen, kniver og ammunisjon ble beslaglagt, skriver Times of Israel.

Våpnene ble funnet inne på en eiendom i landsbyen Deir Razih.

– Eiendommen tilhører en våpenselger som ble arrestert på stedet. I tillegg ble fem andre mistenkte pågrepet. De ble overlevert til sikkerhetstjenesten Shin Bet for videre avhør, sier det israelske forsvaret i en uttalelse.

Blant annet skal fire pistoler, tre luftvåpen, fire jaktkniver og tusenvis av kuler ha blitt beslaglagt. Også annet utstyr til våpnene ble funnet på stedet.

I et annet militært raid torsdag morgen, i flyktningeleiren al-Fawar i det sentrale Vestbredden, pågrep israelske styrker en palestinsk mann som er mistenkt for å ha kastet hele 24 molotov-cocktails på israelske styrker.

Andre steder på Vestbredden ble åtte palestinere pågrepet i flere raid, mistenkt for å ha kastet stein mot israelske styrker eller mot israelske sivile.

– De mistenkte og bevismaterialene er overlevert sikkerhetsstyrkene for videre etterforskning, sier forsvaret i en uttalelse etter militæroperasjonen.

DEL
Forrige artikkelFatah-partiet til president Abbas hyller drap på «126 zionister»
Neste artikkel– Sør-Afrikas idiotiske Israel-boikott
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.