Shin Bet: – Vi har forhindret 250 terrorangrep siden januar

– Siden starten på året har vi forhindret 250 betydelige terrorangrep, sier Shin Bet-leder Nadav Argaman.

Nadav Argaman er sjef for Shin Bet. (Foto: Shin Bet)
Nadav Argaman er sjef for Shin Bet. Han sier sikkerhetstjenesten har avverget flere hundre terrorangrep. (Foto: Shin Bet)

Onsdag 13. juni talte Shin Bet-leder Nadav Argaman på en internasjonal konferanse for sikkerhetsministere i Jerusalem.

– Siden starten på året har sikkerhetstjenesten Shin Bet forhindret 250 betydelige terrorangrep, inkludert selvmordsbomber, kidnappinger og skyteangrep, sa Argaman, ifølge Times of Israel.

De som fordømmer alle de israelske sikkerhetstiltakene, inkludert militær kontroll, barrieren og etterretningsinnsamling, ville hatt en betydelig bedre sak dersom palestinske terrorgrupper ikke forsøkte seg med et titalls terrorangrep i uken.

Israelsk politi slår nå fast at knivangrepet i Afula mandag var et terrorangrep. En kvinnelig israelsk student ble alvorlig skadet i angrepet.

Forrige artikkelLes MIFF-brevet politikerne på Gjøvik bør lese før de tar stilling til boikottforslag
Neste artikkelSkammelig votering av Norge i FN
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.