Denne palestinske tenåringen drepte en jødisk tobarnsfar med kniv og skadet to andre før han ble stanset

Terroristen Mohammad Tareq Yousef. (Foto: sosiale medier)
Terroristen Mohammad Tareq Yousef. (Foto: sosiale medier)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En ung palestinsk terrorist infiltrerte den jødiske bosetningen Adam på Vestbredden på kvelden torsdag 26. juli. Mohammad Tareq Yousefs første offer var tobarnsfaren Yotam Ovadia (31), som senere døde av skadene han fikk av knivstikkene i overkroppen. Han etterlater seg kone og to barn på henholdsvis 2 år og 7 måneder, ifølge Times of Israel.

Også to andre innbyggere i Adam ble knivstukket av angriperen, en 58-åring og en 41-åring. Angrepet ble bare stanset da 41-åringen, Assaf Raviv, lykkes med å skyte angriperen og drepe ham.

– Hendelsen var redselsfull, men kunne blitt mye verre hvis det ikke var for Assaf Ravivs heltemot. Til tross for sine skader klarte han å overvinne terroristen, drive ham tilbake og skyte ham og dermed ende hans morderiske framrykning, sier Babar Vanunu, lederen for bosetningsrådet.

– Når vil president Abbas og palestinske ledere fordømme volden? Våre tanker og bønner er med ofrene og deres familier i kveld, skrev Jason Greenblatt, USAs utsending til Midtøsten.

Palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden har de siste 24 årene skapt et palestinsk samfunn hvor drap som på tobarnsfaren Ovadia blir hyllet og rikt økonomisk belønnet.

Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)
Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)

På den offisielle Facebook-siden til Fatah, bevegelsen til Mahmoud Abbas som styrer de palestinske områdene på Vestbredden, blir terroristen hyllet. Se skjermdumper under.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag