Denne palestinske tenåringen drepte en jødisk tobarnsfar med kniv og skadet to andre før han ble stanset

To andre israelere ble skadet av en palestinsk 17-åring (bildet) som vokste opp i et samfunn hvor drap på jøder blir hyllet og belønnet.

Terroristen Mohammad Tareq Yousef. (Foto: sosiale medier)
Terroristen Mohammad Tareq Yousef. (Foto: sosiale medier)

En ung palestinsk terrorist infiltrerte den jødiske bosetningen Adam på Vestbredden på kvelden torsdag 26. juli. Mohammad Tareq Yousefs første offer var tobarnsfaren Yotam Ovadia (31), som senere døde av skadene han fikk av knivstikkene i overkroppen. Han etterlater seg kone og to barn på henholdsvis 2 år og 7 måneder, ifølge Times of Israel.

Også to andre innbyggere i Adam ble knivstukket av angriperen, en 58-åring og en 41-åring. Angrepet ble bare stanset da 41-åringen, Assaf Raviv, lykkes med å skyte angriperen og drepe ham.

– Hendelsen var redselsfull, men kunne blitt mye verre hvis det ikke var for Assaf Ravivs heltemot. Til tross for sine skader klarte han å overvinne terroristen, drive ham tilbake og skyte ham og dermed ende hans morderiske framrykning, sier Babar Vanunu, lederen for bosetningsrådet.

– Når vil president Abbas og palestinske ledere fordømme volden? Våre tanker og bønner er med ofrene og deres familier i kveld, skrev Jason Greenblatt, USAs utsending til Midtøsten.

Palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden har de siste 24 årene skapt et palestinsk samfunn hvor drap som på tobarnsfaren Ovadia blir hyllet og rikt økonomisk belønnet.

Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)
Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)

På den offisielle Facebook-siden til Fatah, bevegelsen til Mahmoud Abbas som styrer de palestinske områdene på Vestbredden, blir terroristen hyllet. Se skjermdumper under.

Forrige artikkelHamas-leder: – O, muslimer, samme hvor du finner en sionistisk jøde må du drepe ham
Neste artikkelFlere nye stemmer våger å ta avstand fra Fagforbundets Israel-boikott, leder skryter av støtte til organisasjon med terrorkobling
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.