Rev huset til palestinsk terrorist

Muhammad Yousef drepte en israeler i et terrorangrep i forrige måned.

Huset til den palestinske terroristen Muhammad Yousef på Vestbredden ble revet tirsdag 28. august. (Foto: IDF)
Huset til den palestinske terroristen Muhammad Yousef på Vestbredden ble revet tirsdag 28. august. (Foto: IDF)

Det israelske forsvaret har revet huset til terroristen Muhammad Yousef (17), som brøt seg inn i en israelsk bosetning og drepte den israelske tobarnsfaren Yotam Ovadia (31) i forrige måned, skriver Times of Israel.

Det var natt til 26. juli at 17 år gamle Yousef fra den palestinske landsbyen Kobar brøt seg inn i den israelske bosetningen Adam på Vestbredden. Der knivstakk to israelere, før han ble skutt og drept. En 58 år gammel mann ble alvorlig skadet og en 31 år gammel tobarnsfar ble drept i angrepet.

En tredje beboer i bosetningen, 41 år gamle Assaf Raviv, hørte bråk og skjønte at det dreide seg om et terrorangrep. Det var han som skjøt Yousef og stanset angrepet. Raviv ble også knivstukket og lettere skadet.

Tidlig på morgenen tirsdag 28. august kom israelske soldater med bulldoser og jevnet huset til terroristen med jorden, to uker etter at de hadde gitt et formelt varsel om riving. Israel sier praksisen med å rive terroristers hjem er et effektivt tiltak for å demotivere andre fra å gjennomføre terrorangrep.

Ovadia etterlot seg en kone, et barn på to år og en baby på sju måneder.

Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)
Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)
Forrige artikkelHærverk på MIFF-telt politianmeldes
Neste artikkelIsrael går inn i sitt sjette år med tørke
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.