Israelsk mann drept i terrorangrep

45 år gamle Ari Fuld ble knivstukket og drept sør for Jerusalem.

En 45 år gammel israeler ble knivstukket og drept av en 17 år gammel palestinsk terrorist. (Foto: United Hatzalah)
En 45 år gammel israeler ble knivstukket og drept av en 17 år gammel palestinsk terrorist. (Foto: United Hatzalah)

En israeler døde søndag etter å ha blitt knivstukket utenfor et kjøpesenter ved Gush Etzion sør for Jerusalem. Til tross for at han var alvorlig skadet klarte offeret å løpe etter terroristen og skyte ham. Like etterpå kollapset han av skadene. Han døde senere på sykehuset, skriver Times of Israel.

– Det er med stor sorg vi må kunngjøre at til tross for omfattende forsøk på gjenopplivning overlevde ikke offeret sine kritiske skader, uttaler sykehuset.

Offeret er identifisert som 45 år gamle Ari Fuld fra bosetningen Efrat. Han hylles fra flere hold som en forkjemper for Israel.

– Etter å ha blitt knivstukket i ryggen klarte han å avfyre pistolen sin før han kollapset, slik at han klarte å forhindre terroristen fra å skade andre, skriver den israelske utdanningsministeren Naftali Bennett på Twitter.

Også en tilfeldig forbipasserende som var vitne til hendelsen skjøt og skadet angriperen. Terroristen, en 17 år gammel palestiner fra byen Yatta, ble moderat skadet i angrepet og er nå i politiets varetekt.

Forrige artikkelPA: – Oslo-avtalen ga oss muligheten til å lansere en terrorbølge mot Israel
Neste artikkelBestill den sjokkerende boken Voldtekten av Palestina
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.