Terrorrakett gjorde store ødeleggelser i Beersheba

Terrorraketten mot Beersheba rammet boligen som huset en mor og tre barn. (Foto: IDF)
Raketten mot Beersheba rammet boligen som huset en mor og tre barn. Boligen ble totalskadet. (Foto: IDF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ingen personer kom til skade i angrepet. Rakettalarmen hadde blitt utløst og en mor og tre barn rakk å søke tilflukt i et bomberom før raketten slo ned og eksploderte i huset de befant seg i.

Terrorraketten var en oppgradert Grad-rakett med ekstra eksplosiver, skriver Times of Israel. Ødeleggelsene i nedslagsfeltet var derfor store. Beersheba er en storby med over 200.000 innbyggere.

Terroristene på Gaza-stripen avfyrte også en rakett i retning Tel Aviv. Den falt ned i havet utenfor byen, opplyser IDF.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Som svar på rakettangrepene fra Gaza har israelske kampfly startet angrep mot terrormål på Gaza, sier IDF i en uttalelse torsdag morgen.

IDF opplyser også i morgentimene onsdag at de har rammet en terrorcelle som var i ferd med å avfyre nye raketter inn i Israel.

Både Hamas og Islamsk Jihad avviser at de står bak rakettangrepene, som de omtaler som «uansvarlig». Terrorgruppene hevder at de som skjøt ut rakettene er ute etter å sabotere de pågående våpenhvileforhandlingene der Egypt fungerer som tilrettelegger.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag