Fire politifolk knivstukket i Jerusalem

Ofrene ble lettere skadet. Gjerningsmannen ble skutt, men overlevde.

Fire politibetjenter ble skadet da en terrorist i 20-årene gikk til angrep med kniv ved denne politistasjonen. (Foto: Politiet)
Fire politibetjenter ble skadet da en terrorist i 20-årene gikk til angrep med kniv ved denne politistasjonen. (Foto: Politiet)

Fire politibetjenter ble lettere skadet i et terrorangrep onsdag kveld. En person gikk til angrep med kniv ved en politistasjon i nabolaget Armon Hanatziv i Øst-Jerusalem. Knivstikkingen skal ha skjedd ved inngangen til politistasjonen. Terroristen skal ha klatret over et gjerde og angrepet politibetjentene som sto ved sikkerhetskontrollen, skriver Ha’aretz.

En av politibetjentene klarte å skyte og stanse gjerningsmannen. Terroristen i 20-årene overlevde og mottar nå behandling på sykehus i Israel.

Ambulansetjenesten Magen David Adom sier de var på stedet klokken 22.32 mandag kveld og at fire politibetjenter fikk medisinsk behandling. Tre av politibetjentene ble utskrevet fra sykehuset natt til torsdag, mens en fortsatt får behandling på sykehus.

Forrige artikkelBli med på MIFF Kristiansands konferanse for ungdom i februar 2019
Neste artikkelNUPI og Hilde Henriksen Waage serverer norske skoleelever ekstremt ensidig tåke
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.