Tre soldater skadet i bilterror

Angriperen ble skutt og drept etter påkjørselen.

Det har vært flere terrorangrep ved Gush Etzion de siste årene. Her vokter soldatene området etter et angrep i november 2017. (Foto: IDF)
Det har vært flere terrorangrep ved Gush Etzion de siste årene. Her etter et angrep i november 2017. (Foto: IDF)

Tre israelske soldater ble skadet da en mann kjørte på dem med bilen sin like ved et travelt veikryss sentralt på Vestbredden, skriver Times of Israel.

Terroristen ble skutt og drept av andre soldater etter påkjørselen.

En av soldatene ble moderat skadet, mens de to andre ble lettere skadet i angrepet. De er alle fraktet til sykehus for videre behandling.

Soldatene var utplassert ved motorveien Route 60, sør for Gush Etzion-veikrysset. Route 60 har vært åstedet for mange terrorangrep de siste årene. Veien er mye brukt av både israelere og palestinere. Bruk av bil som terrorredskap har forårsaket mange skader og dødsfall de siste årene.

Forrige artikkelHvor finner man verdens raskeste ambulansetjeneste?
Neste artikkelBli med på første minnemarkeringer for jødiske flyktninger fra arabiske land og Iran i fire norske byer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.