Hamas hyller søndagens terrorangrep på Vestbredden

Terrororganisasjonen som kontrollerer Gazastripen forsvarer angrepet.

Hamas-leder Yahya Sinwar:
Hamas-leder Yahya Sinwar: "Vi skal fjerne grensen (til Israel) og rive hjertene ut av kroppene deres." (Skjermdump fra Behind The Smokescreen)

I en erklæring mandag uttrykker Hamas støtte til terrorangrepet søndag kveld mot israelere som ventet på bussen utenfor den israelske bosetningen Ofra på Vestbredden. Det melder Yedioth Aharonoth.

“Skytingen var et svar på de pågående angrepene mot vårt folk. Det indikerer at motstanden fortsatt er til stede på Vestbredden, til tross for forsøkene på å hindre den,” erklærte den palestinske terrorgruppen.

Her skyter terroristene mot en gravid kvinne og andre israelere som venter på bussen

Hamas hyller drapet på seksbarnsfar

Palestinere feiret terrorbombing av israelsk buss

 

Forrige artikkelHer skyter terroristene mot en gravid kvinne og andre israelere som venter på bussen
Neste artikkel90% av europeiske jøder opplever at antisemittismen blir verre
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.