To drept og to alvorlig skadet i et nytt terrorangrep på Vestbredden

To personer ble drept og flere ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden.
To personer ble drept og flere ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

To israelere skal være drept og to alvorlig skadet etter en skyteepisode ved veikrysset Assaf nær den israelske bosetningen Ofra på Vestbredden.

De to ofrene ble senere identifisert som en 19 år gammel og en 20 år gammel soldat. En tredje soldat kjemper fortsatt for livet på sykehuset. I tillegg ble en sivil person alvorlig skadet i angrepet.

Vitner forteller at en person kom ut av en bil og begynte å skyte mot en gruppe som stod ved et busstopp. Terroristene forsvant så fra stedet og er fortsatt på frifot. Store styrker er satt inn for å finne terroristene. Deler av Vestbredden er stengt av i forbindelse med aksjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Også søndag var det et terrorangrep i det samme området. Sju israelere ble skutt da det ble åpnet ild fra en bil mot busstoppet de stod på. En av dem som ble skutt var en gravid kvinne. Skadene hennes gjorde at legene måtte utføre hastekeisersnitt på henne. Det ble først meldt at tilstanden til babyen var stabil, men situasjonen forverret seg utover uken. Onsdag døde babyen.

Terroristen bak angrepet ble skutt og drept i en skuddveksling onsdag kveld.

Se MIFFs nyhetssending om den spente situasjonen på Vestbredden her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag