To drept og to alvorlig skadet i et nytt terrorangrep på Vestbredden

Terrorangrepet skal ha skjedd like i nærheten av søndagens angrep.

To personer ble drept og flere ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden.
To personer ble drept og flere ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden.
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

To israelere skal være drept og to alvorlig skadet etter en skyteepisode ved veikrysset Assaf nær den israelske bosetningen Ofra på Vestbredden.

De to ofrene ble senere identifisert som en 19 år gammel og en 20 år gammel soldat. En tredje soldat kjemper fortsatt for livet på sykehuset. I tillegg ble en sivil person alvorlig skadet i angrepet.

Vitner forteller at en person kom ut av en bil og begynte å skyte mot en gruppe som stod ved et busstopp. Terroristene forsvant så fra stedet og er fortsatt på frifot. Store styrker er satt inn for å finne terroristene. Deler av Vestbredden er stengt av i forbindelse med aksjonen.

Også søndag var det et terrorangrep i det samme området. Sju israelere ble skutt da det ble åpnet ild fra en bil mot busstoppet de stod på. En av dem som ble skutt var en gravid kvinne. Skadene hennes gjorde at legene måtte utføre hastekeisersnitt på henne. Det ble først meldt at tilstanden til babyen var stabil, men situasjonen forverret seg utover uken. Onsdag døde babyen.

Terroristen bak angrepet ble skutt og drept i en skuddveksling onsdag kveld.

Se MIFFs nyhetssending om den spente situasjonen på Vestbredden her:

Forrige artikkelTerrorister på rømmen skutt og drept
Neste artikkelSoldat alvorlig skadet i jakten på terroristene bak torsdagens angrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -