14-åring knivstukket i Jerusalem

Den 14 år gamle jenta ble lettere skadet i angrepet.

En 14 år gammel jente ble knivstukket i Jerusalem mens hun ventet på skolebussen. (Foto: Magen David Adom)
En 14 år gammel jente ble knivstukket i Jerusalem mens hun ventet på skolebussen. (Foto: Magen David Adom)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En 14 år gammel jente ble lettere skadet i et knivangrep i nabolaget Armon Hanatziv i det sørøstlige Jerusalem. 14-åringen ventet på bussen til skolen da hun ble knivstukket i nakken og hånden, skriver Times of Israel.

Gjerningspersonen stakk fra stedet etter angrepet. Offeret ble fraktet til Shaare Zedek medisinske senter for behandling av skadene.

Armon Hanatziv, som ligger mellom Øst- og Vest-Jerusalem, har vært åstedet for en rekke terrorangrep de siste årene, inkludert en bølge av knivstikkinger i 2015 og 2016. I november ble fire politifolk skadet da en palestinske terrorist gikk til angrep på politistasjonen i nabolaget.

Forrige artikkelLandsrådet for Noregs barne- og ungdomsorganisasjonar (LNU) vil ikke vedta definisjon på antisemittisme
Neste artikkelRapperen Kaveh blir ikke straffet for grov jødehets under festival i Oslo
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.