Rakett fra Gaza eksploderte i Israel

Beboere i områdene langs Gaza-grensen måtte løpe i bomberom onsdag kveld.

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Rakettangrep fra Gazastripen mot det sørlige Israel. (Arkivfoto: IDF)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Rakettalarmen ulte i flere israelske lokalsamfunn nær Gaza-grensen onsdag, etter at det ble skutt en rakett fra Gaza mot det sørlige Israel. Raketten skal ha eksplodert på et jorde i Sha’ar Hanegev-regionen. Beboerne i området har rapportert om at de hørte et kraftig smell, men det er ikke kommet meldinger om at noen ble skadet i angrepet, skriver Times of Israel.

Ifølge palestinske medier skal stridsvogner fra det israelske forsvaret ha svart på angrepet med å treffe flere Hamas-posisjoner på Gazastripen.

Også tidligere på dagen onsdag ble det skutt en rakett fra Gaza mot Israel, men den kom ikke over grensen og landet inne på den palestinske enklaven. Også i januar ble det skutt en rakett fra Gazastripen mot Israel.

I november i fjor inngikk Israel og Hamas en våpenhvile, etter at terrorgruppen skjøt nesten 500 raketter mot Israel i løpet av 48 timer.

Forrige artikkelTaper millioner på Israel-boikott
Neste artikkelIsrael på topp i undersøkelse om bruk av sosiale medier
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -