Rakett fra Gaza eksploderte i Israel

Beboere i områdene langs Gaza-grensen måtte løpe i bomberom onsdag kveld.
Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)

Rakettalarmen ulte i flere israelske lokalsamfunn nær Gaza-grensen onsdag, etter at det ble skutt en rakett fra Gaza mot det sørlige Israel. Raketten skal ha eksplodert på et jorde i Sha’ar Hanegev-regionen. Beboerne i området har rapportert om at de hørte et kraftig smell, men det er ikke kommet meldinger om at noen ble skadet i angrepet, skriver Times of Israel.

Ifølge palestinske medier skal stridsvogner fra det israelske forsvaret ha svart på angrepet med å treffe flere Hamas-posisjoner på Gazastripen.

Også tidligere på dagen onsdag ble det skutt en rakett fra Gaza mot Israel, men den kom ikke over grensen og landet inne på den palestinske enklaven. Også i januar ble det skutt en rakett fra Gazastripen mot Israel.

I november i fjor inngikk Israel og Hamas en våpenhvile, etter at terrorgruppen skjøt nesten 500 raketter mot Israel i løpet av 48 timer.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise