Palestiner pågrepet med 37 pistoler

Skal ha forsøkt å smugle våpnene fra Jordan og inn i Israel.

Israelske sikkerhetstjenester beslagla en pistol som de mener de siktede planla å bruke under kidnappingen. (Foto: Shin Bet, via Times of Israel)
En palestiner ble pågrepet mens han forsøkte å smugle 37 pistoler inn i Israel. (Illustrasjonsfoto: Shin Bet)

Israelske sikkerhetsstyrker stanset en palestinsk mann fra Nablus-området som var i ferd med å smugle 37 håndvåpen inn i Israel fra Jordan. Mannen var i ferd med å krysse grensen i det nordlige Israel med en stor ryggsekk da han ble pågrepet, skriver nettavisen Times of Israel.

Politiet pågrep også tre andre palestinske menn – alle fra Nablus – som de tror skulle plukke opp smugleren etter at han hadde krysset grensen.

– Vi la merke til et par mistenkelige biler som kjørte langs veien og etter noen timer med aktivitet, ved hjelp av avanserte midler og og teknologisk utstyr, så vi at den mistenkte krysset grensen fra Israel og inn i Jordan, sier det israelske grensepolitiet i en uttalelse.

– Noen timer senere så vi den mistenkte forsøkte å snike seg inn i Israel igjen med en sekk på ryggen. Da arresterte vi han og de andre mistenkte.

Forrige artikkelIslamsk Jihad skryter av nye raketter som kan treffe Tel Aviv og andre byer
Neste artikkelIsrael verdens 10. sunneste land
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.