Fant maskinpistoler under nattraid

To maskingevær av typen Carlo ble oppdaget da tolv mistenkte terrorister ble pågrepet på Vestbredden. (Foto: IDF)
To maskinpistoler av typen Carlo ble oppdaget da tolv mistenkte terrorister ble pågrepet på Vestbredden. (Foto: IDF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

To maskinpistoler av typen Carlo, som produseres lokalt på Vestbredden, ble beslaglagt under et nattraid gjennomført av IDF, sikkerhetstjenesten Shin Bet og det israelske politiet i en felles operasjon, skriver Jerusalem Post.

Tolv personer mistenkt for å ha vært involvert i terrorisme og voldelige opptøyer mot sivile og soldater ble tatt inn til avhør i den samme aksjonen.

De ulovlige våpnene ble funnet i den arabiske byen Asira ash-Shamaliya.

En annen israelsk operasjon ble gjennomført i byen Idhna, en PA-kontrollert by med over 19.000 innbyggere i nærheten av Hebron. Israelske soldater beslagla kjøretøyet til en person som er mistenkt for å ha vært involvert i å frakte store pengesummer som er brukt til å finansiere terror. Operasjonen er en del av en pågående kampanje for å slå ned på terrorfinansiering.

Terroristen som drepte 19 år gamle Ori Ansbacher i februar bodde i Hebron.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag