Tolvbarnsfar død etter søndagens terrorangrep

Rabbiner Achiad Ettinger døde mandag av skadene han pådro seg i angrepet.
Tolvbarnsfaren Achiad Ettinger døde mandag 18. mars på sykehuset, etter at han ble skutt i et terrorangrep dagen før. (Foto: Privat)
Tolvbarnsfaren Achiad Ettinger døde mandag 18. mars på sykehuset, etter at han ble skutt i et terrorangrep dagen før.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Søndagens terrorangrep nord for Jerusalem har nå krevd sitt andre offer. Rabbiner Achiad Ettinger døde mandag av skadene han pådro seg i angrepet. 47-åringen var far til tolv barn. Legene kjempet iherdig for å redde livet hans, men livet stod ikke til å redde, skriver Times of Israel.

Angrepet startet ved at en palestinsk terrorist knivstakk og drepte den 19 år gamle israelske soldaten Gal Keidan. Terroristen tok så våpenet til soldaten og brukte det til å skyte mot passerende biler ved et travelt veikryss utenfor bosetningen Ariel nord for Jerusalem. Ettinger var en av dem som ble skutt.

Det ble også en tredje person, som er identifisert som Alexander Dvorsky. Legene kjemper fortsatt for å redde livet hans. Tilstanden hans er alvorlig.

Den palestinske terroristen forsvant fra stedet etter angrepet og er fortsatt på frifot. Store styrker leter etter terroristen flere steder på Vestbredden.

Terrorangrepet blir hyllet på Gazastripen av terrorgruppene Hamas og Islamsk Jihad. Flere steder ble det delt ut godteri for å feire angrepet.

Flere personer ble skutt av en palestinsk terrorist ved et veikryss utenfor Ariel, nord for Jerusalem, søndag 17. mars.
Flere personer ble skutt av en palestinsk terrorist ved et veikryss utenfor Ariel, nord for Jerusalem, søndag 17. mars.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise