Terror-rakett fra Gaza ødela israelsk bolighus nord for Tel Aviv

Syv israelere ble skadet i et rakettangrep fra Gaza-stripen tidlig mandag morgen.
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel under Gaza-krigen i 2014. Hamas og andre terrorgrupper bruker sivilbefolkningen som levende skjold ved å avfyre raketter mot Israel fra sivile områder på Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)

– Denne utviklingen gjør det mulig med en større militær konflikt kort tid før det israelske valget, skriver den israelske storavisen Yedioth Aharonoth. Aldri tidligere har en rakett fra Gaza-stripen nådd lenger nordover i Israel. Rakett-typen som ble brukt skal ha en rekkevidde på 120 kilometer, ifølge Times of Israel.

Raketten slo gjennom taket på et bolighus i Mishmeret og eksploderte på gulvet. Bilder fra stedet viser et hus som tilsynelatende er totalskadet. Fire hunder ble drept i eksplosjonen, syv personer ble skadet, inkludert to småbarn.

Statsminister Benjamin Netanyahu, som er i Washington D.C. for å treffe president Donald Trump og tale på AIPAC-konferansen (hvor også MIFF deltar), har varslet at han kommer til å returnere til Israel etter å ha møtt presidenten mandag.

Bolighuset ble totalskadet i rakettangrepet.
Bolighuset ble totalskadet i rakettangrepet. Bare flaks gjorde at ingen menneskeliv gikk tapt i angrepet.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise