Nye terror-raketter fra Gazastripen tirsdag kveld

Brann i en åker etter rakettangrep fra Gaza-stripen. (Foto: Arkiv GPO)
Brann i en åker etter rakettangrep fra Gaza-stripen. (Foto: Arkiv GPO)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

På dagtid tirsdag var det relativt rolig i kamphandlingene mellom IDF og terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Men tirsdag kveld svarte IDF med bombeangrep mot terrormål etter at en rakett var avfyrt fra Gaza-stripen og Israel var angrepet med ballonger med ild og eksplosiver tidligere på dagen, ifølge Jerusalem Post.

Etter at Israel gjenopptok luftangrepene har terrorister på Gaza-stripen avfyrt en rakett mot en industripark i nærheten av den israelske byen Ashkelon.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag