To raketter avfyrt mot Israel

Angrepet skjedde etter at Israel hadde angrepet Hamas-mål på Gazastripen.

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)

Palestinske terrorister på Gazastripen skjøt torsdag morgen to raketter mot det sørlige Israel. Prosjektilene landet i tomme områder og skal ikke ha ført til skader på verken mennesker eller bygninger, skriver Times of Israel.

Rakettangrepet skjedde etter at israelske jagerfly bombet en Hamas-base nord på Gazastripen ved 03.30-tiden natt til torsdag. Det israelske angrepet var et svar på at det var sendt flere brannbomber fra Gaza inn mot Israel. Brannbombene skal ha ført til minst to branner i det sørlige Israel onsdag.

– Tidligere i dag ble det sendt ballonger med eksplosiver og brannbomber fra Gazastripen. Som en respons på det har IDF i løpet av natten angrepet flere terrormål i et Hamas-anlegg nord på Gaza, sier det israelske forsvaret.

Det er ikke kommet meldinger om skadde i det israelske angrepet.

Forrige artikkel– De som oppfordrer til boikott av Eurovision sprer mørke
Neste artikkelProfessor: – Norske medier dekker Israel ut fra følelser, ikke fra intellekt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.