To raketter avfyrt mot Israel

Angrepet skjedde etter at Israel hadde angrepet Hamas-mål på Gazastripen.

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)

Palestinske terrorister på Gazastripen skjøt torsdag morgen to raketter mot det sørlige Israel. Prosjektilene landet i tomme områder og skal ikke ha ført til skader på verken mennesker eller bygninger, skriver Times of Israel.

Rakettangrepet skjedde etter at israelske jagerfly bombet en Hamas-base nord på Gazastripen ved 03.30-tiden natt til torsdag. Det israelske angrepet var et svar på at det var sendt flere brannbomber fra Gaza inn mot Israel. Brannbombene skal ha ført til minst to branner i det sørlige Israel onsdag.

– Tidligere i dag ble det sendt ballonger med eksplosiver og brannbomber fra Gazastripen. Som en respons på det har IDF i løpet av natten angrepet flere terrormål i et Hamas-anlegg nord på Gaza, sier det israelske forsvaret.

Det er ikke kommet meldinger om skadde i det israelske angrepet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise