Israelsk mann drept i nye rakettangrep

Over 450 raketter er skutt mot Israel i løpet av 24 timer.

Flere boliger truffet av rakettene fra Gaza. Denne bygningen i Ashkelon ble truffet av en rakett natt til søndag.
Flere boliger er truffet av rakettene fra Gaza. Denne bygningen i Ashkelon ble truffet av en rakett natt til søndag.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En mann ble drept da en rakett fra Gaza traff huset hans i det sørlige Israel tidlig søndag morgen. Terrorister har gjennom hele natten avfyrt raketter mot den israelske sivilbefolkningen. Siden rakettangrepene startet lørdag morgen er det avfyrt over 450 raketter mot Israel, skriver Times of Israel.

Mannen som ble drept i et av de mange angrepene i natt er identifisert som 58 år gamle Moshe Agadi. Firebarnsfaren ble alvorlig skadet da en rakett traff huset hans og han døde på vei til sykehuset. 58-åringen er den første israeleren som blir drept av rakettangrep siden Gaza-krigen i 2014. Ifølge israelske medier vil mannen bli begravet klokken 16.00 søndag.

I november ble en palestinsk mann som jobbet i Israel drept i rakettangrep.

Tre israelere ble skadet i rakettangrepene lørdag, blant dem en 80 år gammel kvinne som ble alvorlig skadet da hun ble truffet av splinter.

Det israelske forsvaret har svart på rakettangrepene med å bombe flere mål tilhørende Hamas og Islamsk Jihad, de to største terrorgruppene på Gaza. Ifølge helsemyndighetene på Gaza, som drives av Hamas, er 10 palestinere drept. De fleste er identifisert som medlemmer i terrororganisasjonene.

Forrige artikkelOver 200 raketter avfyrt mot Israel
Neste artikkelRakett traff fabrikk i Ashkelon – flere skadet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.