Norge fordømmer rakettilden mot Israel

– Alle angrep må stanse umiddelbart, sier utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide.

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide. (Foto: Frode Overland Andersen / UD, flickr)
Utenriksminister Ine Eriksen Søreide. (Foto: Frode Overland Andersen / UD, flickr)

Etter at Israel var angrepet med mange hundre raketter lørdag og søndag, kom det norske utenriksdepartementet med en fordømmelse søndag kveld.

– Norge fordømmer rakettilden mot Israel. Alle angrep må stanse umiddelbart. Norge jobber aktivt med å støtte forsøkene på å oppnå ro. Dypt bekymret for videre eskalering og flere sivile tap, uttaler utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide på Twitter.

Forrige artikkelTerror-rakettene fra Gaza krevde sitt fjerde israelske offer
Neste artikkelVåpenhvile mellom Israel og Hamas
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.