Rakett traff fabrikk i Ashkelon – flere skadet

Tre personer er kritisk skadet etter angrepet. Andre har moderate skader.

En rakett fra Gaza traff midt i en fabrikk i byen Ashkelon. Flere personer er skadet. Tilstanden kritisk for to av dem.
En rakett fra Gaza traff midt i en fabrikk i byen Ashkelon. En person ble drept og flere skadet.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Rakettene fra Gazastripen fortsetter å hagle inn over det sørlige Israel. Tre personer er kritisk skadet etter at en rakett traff en fabrikk i Ashkelon søndag ettermiddag. I tillegg er en moderat skadet, skriver Times of Israel.

Antallet raketter som er avfyrt mot Israel siden lørdag morgen nærmer seg nå 500. Mange av rakettene er blitt stanset av rakettforsvaret Iron Dome, men ikke alle. Tidlig søndag morgen ble en 58 år gammel firebarnsfar drept da en rakett traff huset hans. En eldre kvinne ble alvorlig skadet lørdag.

Forrige artikkelIsraelsk mann drept i nye rakettangrep
Neste artikkelTo israelere drept i nye rakettangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.