Rakett traff fabrikk i Ashkelon – flere skadet

Tre personer er kritisk skadet etter angrepet. Andre har moderate skader.
En rakett fra Gaza traff midt i en fabrikk i byen Ashkelon. Flere personer er skadet. Tilstanden kritisk for to av dem.
En rakett fra Gaza traff midt i en fabrikk i byen Ashkelon. En person ble drept og flere skadet.

Rakettene fra Gazastripen fortsetter å hagle inn over det sørlige Israel. Tre personer er kritisk skadet etter at en rakett traff en fabrikk i Ashkelon søndag ettermiddag. I tillegg er en moderat skadet, skriver Times of Israel.

Antallet raketter som er avfyrt mot Israel siden lørdag morgen nærmer seg nå 500. Mange av rakettene er blitt stanset av rakettforsvaret Iron Dome, men ikke alle. Tidlig søndag morgen ble en 58 år gammel firebarnsfar drept da en rakett traff huset hans. En eldre kvinne ble alvorlig skadet lørdag.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise